Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

MilliH (30)

Mannen, vrijgezel of niet, meld me bij mij aan! Het lijkt wel als of alle mannen die ik tegenkom bezet zijn. Dan zie ik weer een leuke vent heeft ie al een chick. Leuk voor hem, maar balen voor mij. Dus mannen die vrijgezel zijn laat je horen. En mannen die niet vrijgezel zijn, houd dit geheim;-)

Maak contact met haar
  1. Naam: MilliH
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Oud Ootmarsum
  4. Provincie: Overijssel
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met lieve dame MilliH van 30 uit Oud Ootmarsum, Overijssel
_Nataal_ (37)
★★★★★
Het gaat allemaal om jou en mij. Alleen jij en ik is wat nu telt. Ik wil het laten gebeuren en wil een avond samen doorbrengen. En je weet nooit tot wat het kan uitlopen!
Neuken met mooie dame
Sof1987 (30)
★★★★☆
Geil? Hallo stouterd, ben jij net zo stout als ik? Ik hou van vele soorten seks, alleen heb ik geen partner om alles mee te beleven. Ik wil alle standjes met je uitproberen. Ik hou van geile stoere mannen!
Sex met eenzame dame
Steff333 (31)
★★★★★
Jonge vrouw die van humor en van spontane acties houdt Jij bent ook wel spontaan en humor is voor jou ook belangrijk in het samenzijn. Jij bent ook op zoek naar een andere vriendin dan je vrienden om leuke dingen mee te doen. De sleur eens te doorbreken. Je bent zelfverzekerd en avonturistisch ingesteld.
Daten met sexy dame
Finnuala (32)
★★★★☆
geen relatie Geen voorkeur. Vriendelijk en eerlijk.Het liefste iets ouder dan mij
Dating met eenzame dame
HottyLola (38)
★★★★★
Echte mannen zijn goed in bed! jij ook? Hey mannen, gaat alles goed daar? hier wel! Heb jij wel is een echte stevige pijpbeurt gehad? zo eentje waar je heeerlijk van klaarkomt? Ik slik alles door maak je maar niet druk!
Neuken met eenzame dame
Ikbenlena (39)
★★★★★
Wie gaat er met mij mee om te neuken op een spannende plek? Neuken met een vreemde man wil ik op een spectaculaire plaats. Dat kan op een openbare toilet zijn, maar ook een trein. Het maakt mij niet zo uit als de plek maar niet alledaags is. Wie wil met mij mee om te neuken op een spannende plek?
Vrijen met mooie dame
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Ires
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos, want door de storm heb ik verschillende dakpannen verloren, maar ik heb geen geld om daar wat aan te doen en ik heb een probleem met de verzekering. Wie helpt mij??
Dakpan vervangen (Klus van 4 uur)
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates